Service & inzicht zonnepanelen abonnement

De zekerheid van goed werkende zonnepanelen

 

We willen allemaal meer uit de zon halen. Daarom kunt u bij ons zonnepanelen kopen. Deze worden vakkundig en veilig door gecertificeerde vakmensen geïnstalleerd. Bovendien heeft u 2 jaar garantie op de installatie en minimaal 10 jaar op uw zonnesysteem. Maar u wilt natuurlijk ook de zekerheid dat uw zonnepanelen doen wat ze moeten doen en alles uit de zon halen. En dat problemen snel verholpen worden als die zich toch voordoen. Dat kan met een Service & Inzicht abonnement.

Wat houdt het Service & Inzicht abonnement in?

Doorlopende monitoring

 

Storingen sporen wij proactief op, waardoor we voorkomen dat uw opbrengst achterblijft.

Inzicht in uw opwek

 

Ieder kwartaal ontvangt u een prestatierapport van uw zonnesysteem.

Geen onverwachte kosten

 

Geen voorrijkosten en/of arbeidsloon gedurende de eerste 10 jaar bij herstelwerkzaamheden én kosteloos vervangen van materiaal binnen de garantieperiode.

Hoe werkt het?

Voordat u de zonnepanelen bij ons koopt, berekenen wij nauwkeurig de verwachte opbrengst van uw zonnepanelen. Na de installatie houden wij uw zonnesysteem doorlopend in de gaten. Dat doen wij door de informatie van uw omvormer op afstand uit te lezen. Door gebruik te maken van de prestaties van vergelijkbare zonnepanelen, weerdata en slimme rekenmodellen wordt iedere dag berekend hoeveel uw zonnepanelen op zouden moeten brengen.

Wat doen we bij storingen?

 

Als het niet mogelijk is om uw omvormer uit te lezen, sturen wij u eerst een e-mail met mogelijke oorzaken en tips om de verbinding weer te herstellen. Wanneer wij wel opwekgegevens ontvangen, maar deze achterblijven bij de verwachting, nemen wij contact met u op. Eerst proberen wij telefonisch met u te achterhalen wat er aan de hand is. Als dat niet lukt komen wij naar u toe. U betaalt hiervoor gedurende de eerste 10 jaar, dus ook na de 2 jaar installatiegarantie, geen voorrijkosten en arbeidsloon.

Wat kost het Service & Inzicht abonnement voor zonnepanelen?

 

Voor € 34,95 per jaar bent u ervan verzekerd dat uw zonnepanelen doen wat ze moeten doen én voorkomt u onverwachte kosten. U betaalt vooraf per jaar per automatische incasso. Na het eerste jaar wordt er elk half jaar gefactureerd.

Onze certificeringen voor zonne-energie

Hier komt een carrousel met de logo’s