Zonnepanelen op een plat dak

Wilt u graag zonnepanelen op een plat dak, maar weet u niet zeker of dit mogelijk is? Dan bent u bij ZekerZonCoop op het juiste adres. Wij helpen u graag, ook wanneer u een plat dak hebt. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

 

Zonnepanelen op een plat dak

Zonnepanelen op een plat dak, dat kan! Er is een andere constructie nodig dan zonnepanelen op een schuin dak, maar alles is mogelijk bij ons. Wij hebben veel kennis over zonnepanelen en komen dan ook graag bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden. Voordat wij langs komen, kunt u zelf nagaan of uw dak in goede staat is, maar u kunt hiervoor natuurlijk ook een expert inschakelen. Dat is een van onze voorwaardes, uw dak moet in goede staat zijn, anders is het voor ons helaas niet mogelijk om aan het werk te gaan met zonnepanelen op uw dak. Als u bij ons een aanvraag heeft gedaan om zonnepanelen op uw dak te plaatsen, komen we graag een keer bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden.

Zonnepanelen op een dakkapel

Vaak krijgen wij de vraag of wij ook zonnepanelen kunnen leggen op een dakkapel, maar helaas moeten wij hier een nee op verkopen. Dit doen wij liever niet, maar het is voor beide partijen beter. Een dakkapel is een extra deel bevestigd op een huis en is daarom minder sterk. Bij hevige wind kan dit fout gaan. Wij staan voor kwaliteit en goede service. Daarom hebben wij ervoor gekozen om zonnepanelen niet op een dakkapel te leggen.

 

Het kostenplaatje

Uiteraard is het kostenplaatje ook belangrijk. Als wij het over prijzen hebben, moet u ervan uitgaan dat wij het over schuine daken hebben. Daar werken wij namelijk het meeste mee. Niet getreurd, uiteraard plaatsen wij ook zonnepanelen op platte daken, maar hier rekenen wij wel een meerprijs voor. Wij hebben namelijk extra materiaal nodig.

 

Veiligheid boven alles

Bij het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak staat veiligheid boven alles. Wij zijn VCA gecertificeerd en werken volgens allerlei regels en normen. Op een plat dak is het belangrijk dat er voldoende afstand is van de dakrand.